Första SM avklarat. Jag tyckte att det var jättekul, kunde göra lite som jag ville…..morsan hade liksom inte mycket att säga till om!

Jag skulle följa ett spår på fält, försökte övertyga morsan att dom hade svängt åt båda hållen i vinklarna…..jorå jag kände minsann att dom hade gått vänster höger vänster höger!
Dessutom hade spårläggaren sprungit, jorå så var det visst. Jag tog i och spårade fort för att hänga med i spåret. Morsan sa att jag var slarvig?! Vadå för att hinna ifatt måste jag ju öka efterhand…..

När jag gick in på lydnaden var det massor med människor som tittade på bara MIG, jorå så var det visst…. Jag hade fullt upp att visa min bästa sida, sket lite i vad morsan sa, hade jag lyssnat på henne hade jag inte varit snygg. Sätta mig och lägga mig, då ser man inte så jäkla stilig ut!

Sista delen där jag skulle få bita lite kändes det som om jag fick rädda morsan ….kände mig faktiskt lite stygg att jag försökte glänsa själv. Bestämde mig när jag gick in att jag skulle göra allt hon lärt mig och lyssna.
Det gjorde jag nog, morsan blev iallafall skitglad gav mig ett märgben som jag satt i halsen och kräkte upp……..